Bitcoin Pörssi

2010- ja 20-luvuilla digitalisoitumisen kiihtyessä ja kryptovaluuttojen käytön lisääntymisen myötä moni on löytänyt kryptosijoittamisen. Myös bitcoinin brändi on tuonut julkisuutta aiheelle. Bitcoin pörssi on netissä sijaitseva kauppapaikka, jonka kautta kryptovaluuttojen osto ja myynti tapahtuu vaivattomasti. Pörssejä on lukuisia ja ne eroavat toisistaan käyttöominaisuuksiltaan. Parhaan kryptovaluuttapörssin valitseminen perustuu asiakkaan käyttötarpeisiin ja osittain makuasioihin. Siksi kannattaa tutustua pörssien tarjontaan ja valita kauppapaikka vastaamaan omia tarpeita sijoittajana. Sijoittamisessa tärkeintä on myös se, että ymmärtää tarkoin valuutan käyttötarkoituksen.

Markkinatiedot
Nykyinen ETH hinta1639.30ETH hinnanmuutos 24h00.70%Markkina-arvo200607665008.20
Määrä/volyymi6939143954.971097Tarjonta

Parhaat välittäjät

 • 4.3/5
  nexo.ioLogo
  nexo.io
  Steikkaus
  APY asti 8%
  42+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 1 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 8 % Tarjoaa jopa
  • €2000000 Talletusraja

 • Nopea talletus4.6/5
  Plus500Logo
  Plus500
  Perustaa/aloittaa2007
  Luotettava pelaaja
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat

  77 % piensijoittajista voi menettää rahaa käydessään kauppaa CFD-tuotteilla tämän palveluntarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita tarkasti, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

 • 4.6/5
  bitpandaLogo
  bitpanda
  Steikkaus
  APY asti yes%
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen yes % Tarjoaa jopa

 • Nopea talletus4.8/5
  coinmotionLogo
  coinmotion
  Suomenkielinen
  Livechat
  5+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 3 Maksutavat/talletustavat
  • €2500 Talletusraja
  • €20000 Kuukausittainen talletusraja

 • Nopea talletus4.8/5
  etoroLogo
  etoro
  Suomenkielinen
  Livechat
  51+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Cardano, Polygon, Avalanche
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 13 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 4.3 % Tarjoaa jopa
  • €10000 Talletusraja

 • Bitcoin Pörssi Ja Ominaisuuksien Kirjo

  Ensimmäinen bitcoin pörssi perustettiin 2009, jonka jälkeen bitcon kurssi lähti suhteellisen nopeasti nousukiitoon. Nykyään pörssejä on lukemattomia ympäri maailmaa ja samalla mielenkiinto niitä kohtaan on noussut valtavasti. Ostamisesta on tullut suositumpi vaihtoehto bitcoinien hankkimiseen eikä monikaan mieti enää louhimista.

  Bitcoin pörssien myötä bitcoinin osto on valtavirtaistunut ja kaupanteko on entistä turvallisempaa sekä vaivattomampaa. Kryptovaluuttapörssien ominaisuudet koostuvat vaihtelevista kokonaisuuksista, joten yksiselitteisesti yhtä ja kaikille parasta pörssiä on mahdotonta valita. Pörssien ominaisuudet voi jaotella helpoiten sen mukaan, onko ne suunnattu aloittelevalle vai jo kokeneemmalle ostajalle.

  Edistyneemmät bitcoin pörssit tarjoavat suuren määrän ominaisuuksia ja ominaisuuskokonaisuuksia. Osassa pörsseistä kryptovaluuttoja on mahdollista ostaa perinteisillä valuutoilla ja joissakin maksuvälineenä toimivat pelkästään kryptovaluutat. Tärkeintä pörssiä valitessa on kuitenkin huomioitava, miten helppoa kaupankäynti on, millaiset ovat kaupankäynnin kustannukset sekä onko tarjolla asiakaspalvelua.

  Pörssejä Kannattaa Vertailla

  Selvittämällä pörssien ominaisuuksia voi muun muassa säästää käyttökuluissa, jotka saattavat aloittelijoille suunnatuilla sivustoilla olla muita korkeammat. Aktiivisempaa kaupankäyntiä suosivat pörssit tarjoavat laajemman kirjon palveluita. Sijoitusta harkitessa on myös pidettävä mielessä kaupankäyntialustan turvallisuus. Tunnetuimmat pörssit ovat paremmin suojautuneet hyökkäyksiltä, mutta tätäkään ei voi yleistää.

  Bitcoin pörssin perusperiaate on, että osta bitcoineja toisella valuutalla tai päin vastoin. Vaikka bitcoin pörssit ovat tehneet kryptosijoittamisesta helppoa, kannattaa tutustua sijoituskohteeseen ja käyttämäänsä alustaan. Esimerkiksi eri alustojen kaupankäyntikulut vaihtelevat, osa pörsseistä tarjoaa myös erilaisia kampanjoita ja tarjouksia. Aina ei edes tule miettineeksi, että asiakaspalvelua saattaisi joutua käyttämään. Bitcoinit ovat teknologiaa ja pörssit ovat netissä, jolloin kaikki useimmiten tapahtuu tarvitsematta asiakaspalvelua. Sen tarjonnasta on etukäteen tutustuttava kielivaihtoehtoihin ja usein sieltä löytyy myös suomen kieli.